روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
ران مرغ را با حوله کاغذی خشک کنید، هر دو طرف را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
به قابلمه اضافه کنید و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا ته آن قهوه ای شود. بچرخانید و 2 دقیقه دیگر بپزید. به بشقاب منتقل کنید.
همان قابلمه را روی حرارت متوسط رو به بالا برگردانید (الان باید حدود 1 قاشق غذاخوری روغن در قابلمه باشد، در صورت نیاز می توانید کمی بیشتر اضافه کنید). پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
سیر را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
در آب مرغ را بریزید.
آویشن و برگ بو را اضافه کنید.
با نمک و فلفل مزه دار کنید.
سوپ را به جوش بیاورید سپس برنج را اضافه کنید و ران مرغ را در قابلمه برگردانید.
حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید بجوشد تا ران ها بپزند، حدود 8 دقیقه.
ران ها بعد از پخت به تخته برش منتقل کنید. بگذارید 5 دقیقه استراحت کند سپس مرغ را به قطعات کوچک برش دهید.
در همین حین، اجازه دهید سوپ به مدت 8 تا 12 دقیقه بیشتر، تا زمانی که برنج نرم شود، به جوشیدن ادامه دهد.
سوپ را از روی حرارت بردارید. برگ بو را خارج کنید.
مرغ، جعفری و آب لیمو را اضافه کنید.
همانطور که سوپ استراحت می کند غلیظ می شود، در صورت تمایل می توانید با 1 فنجان آب مرغ باقی مانده رقیق کنید. به دلخواه با پنیر پارمزان رنده شده سرو کنید.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 352 کالری، چربی 8 گرم، سدیم 860 میلی گرم، پتاسیم 815 میلی گرم، کربوهیدرات 39 میلی گرم، فیبر 4 گرم، قند 6 گرم، پروتئین 29 میلی گرم