پیراشکی سیب زمینی

یک پیش غذای عالی برای مهمانی های شما

متعلق به دسته های

پیراشکی سیب زمینی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیب زمینی پخته پوره شده: 1 لیوان
  • زرده تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: کمی
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/2 لیوان
  • آرد: 3/4 لیوان
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • جعفری خردشده: 1 قاشق غذاخوری
  • مرغ یا بوقلمون پخته ریش ریش شده: 1 لیوان
  • پنیر موتزارلا: 1/2 لیوان
  • روغن مایع: 1 تا 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • سیب زمینی پخته شده، تخم مرغ، نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • سپس پنیر پارمسان، آرد، بکینگ پودر و جعفری خردشده را اضافه کنید.
  • خمیر بدست آمده را با دست یا غذاساز خوب مخلوط کنید و روی یک سطح آردپاشی شده بگذارید.
  • خمیر را به شکل یک توپ درآورید و در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
  • سپس خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده به ضخامت 3 میلی متر باز کنید.
  • خمیر را با کمک قالب به شکل دایره هایی با قطر 7 سانتیمتر برش بزنید.
  • حدود یک قاشق از مرغ را وسط یکی از دایره ها بریزید به همراه نصف قاشق غذاخوری پنیر.
  • یک دایره دیگر را روی آن قرار دهید و لبه ها را با کمک چنگال بهم وصل کنید.
  • باقی پیراشکی ها را به همان صورت آماده کرده و روی هرکدام کمی روغن مایع با برس بمالید.
  • پیراشکی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلائی شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 پیراشکی کافیست. به ازای هر پیراشکی: انرژی 114 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 10 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 1 گرم، چربی 5 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 28 میلی گرم، ویتامین آ 138 واحد، ویتامین سی 4 میلی گرم، کلسیم 115 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 192 میلی گرم، پتاسیم 108 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید