عنوان

یک مخلوط گیاهی و بسته غنی از پروتئین

بشقاب پنیر و نخود

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • نخود پخته 900 گرم
  • گوجه فرنگی گیلاسی خردشده 3 لیوان
  • روغن زیتون 1/4 لیوان
  • برگ رزماری تازه 2 قاشق چایخوری
  • سرکه قرمز 2 قاشق چایخوری
  • سیر له شده 2 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/2 قاشق چایخوری
  • پنیر صبحانه یا فتا 240 گرم
  • برگ ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری
  • نان لواش 2 دایره با قطر 15 سانتیمتر

دستور تهیه

  • نخود، گوجه فرنگی، روغن، رزماری، سرکه، سیر له شده و فلفل را مخلوط کنید.
  • مخلوط را در یک ظرف 22 در 32 سانتیمتری بریزید.
  • وسط آن پنیر را بریزید.
  • ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • در زمان سرو روی آن ریحان خردشده بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر 536 کالری، چربی 26 گرم، چربی اشباع 8 گرم، کلسترول 38 میلی گرم، کربوهیدرات 54 گرم، قند 7 گرم، پروتئین 20 گرم، فیبر 11 گرم، سدیم 696 میلی گرم، پتاسیم 683 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید