چگونه عصاره مرغ خانگی تهیه کنیم؟

این عصاره مرغ خانگی ساده و سالم گزینه مناسبی برای بسیاری از غذاها از جمله سوپ هاست.

متعلق به دسته های

  • چاشنی
عصاره مرغ

مواد اولیه

  • استخوان های باقیمانده: یک مرغ بزرگ پخته یا کبابی یا خام
  • ساقه کرفس: 1 عدد بزرگ
  • پیاز: ا عدد بزرگ
  • هویچ: 1 عدد 
  • جعفری: 1 مشت (ساقه و برگ)
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • برگ بو: 2 عدد

دستور تهیه

  • استخوان های مرغ را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
  • سبزیجات را اضافه کنید.
  • به حدی آب اضافه کنید که روی همه مواد را بپوشاند. 
  • نمک و فلفل اضافه کنید.
  • اجازه دهید بجوشد و بعد دما را بکاهید تا حدود 4 ساعت بپزد. هر از گاهی کف های روی آن را بگیرید و دور بریزید.
  • بعد از اتمام پخت آن را صاف کنید.

نکات

می توانید عصاره مرغ را تا یک هفته در یخچال یا چند ماه در فریزر نگهداری کنید.

ارزش غذایی

به ازای هر لیوان: انرژی 111 کالری، پروتئین 12 گرم، کربوهیدرات 2 گرم، قند 2 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 38 میلی گرم، ویتامین آ 345 واحد، ویتامین سی 2 میلی گرم، کلسیم 13 میلی گرم، سدیم 186 میلی گرم، پتاسیم 143 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید