سوپ قارچ

سوپ کم چرب با بافت خامه ای

متعلق به دسته های

سوپ قارچ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • روغن را در قابلمه سوپ روی حرارت ملایم گرم کنید.
  • پیاز را اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  • آویشن را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
  • قارچ ها را هم بریزید، در قابلمه را بگذارید و حدود 5 دقیقه اجازه دهید بماند تا قارچ ها رطوبت خود را از دست دهد.
  • روی قارچ ها آرد بپاشید. حرارت را تا متوسط افزایش دهید و به مدت 3 تا 4 دقیقه با هم زدن تفت دهید. به تدریج آب مرغ را داخل آن بریزید و هم بزنید.
  • 5 تا 7 دقیقه بجوشانید و گاهی هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود.
  • خامه ترش و شیر را ترکیب کنید؛ داخل قارچ ها بریزید.
  • به اندازه لازم نمک و فلفل بریزید.
  • به آرامی حرارت دهید تا سوپ داغ شود اما نجوشد.
  • در صورت تمایل قبل از سرو، آب لیمو را به سوپ اضافه کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 155 کالری، کربوهیدرات 18 گرم، فیبر 1 گرم، قند 5 گرم، چربی 7 گرم، پروتئین 8 گرم، فولات 65 میکروگرم، سدیم 462 میلی گرم، کلسیم 115 میلی گرم، منیزیم 22 میلی گرم، پتاسیم 616 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید