گراتین هویچ و زردک

گیاهی و کم چرب

متعلق به دسته های

گراتین هویچ و زردک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • هویچ بزرگ خردشده 4 لیوان
  • زردک بزرگ خردشده 4 لیوان
  • روغن مایع 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط خردشده 1 عدد
  • آرد 3 قاشق غذاخوری
  • نمک 3/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • شیر 2 و نیم لیوان
  • پودر نان 1 و نیم لیوان

دستور تهیه

  • هویج و زردک را در یک کاسه بزرگ با 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید و هم بزنید.
  • آن ها را روی سینی فر پخش کرده و اجازه دهید حدود 25 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزد.
  • در این مدت یکبار سینی را از فر خارج کرده و هم بزنید.
  • در همین حال، 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه مرتباً هم بزنید تا خیلی نرم و قهوه ای طلایی شود.
  • آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید؛ هم بزنید، برای 1 دقیقه بیشتر.
  • شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  • حدود 4 دقیقه بپزید و هم بزنید تا سس حباب بزند و به اندازه ای غلیظ شود که پشت قاشق را بپوشاند. از روی حرارت بردارید.
  • سبزیجات پخته را از فر خارج کنید.
  • نیمی از سبزیجات را به یک مناسب فر منتقل کنید.
  • نیمی از سس را روی سبزیجات بریزید.
  • سبزیجات باقیمانده را اضافه کنید و سس باقی مانده را روی آن قرار دهید.
  • آرد سوخاری و ۱ قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید.
  • مخلوط آرد سوخاری را روی گراتن بپاشید.
  • گریل فر را روشن کنید و حدود 1 تا 5 دقیقه ظرف را در فر قرار دهید زمانی که گراتین حباب کند و روی آن شروع به قهوه ای شدن کند.
  • بگذارید 10 دقیقه قبل از سرو استراحت کند.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 1 لیوان): انرژی 192 کالری، کربوهیدرات 29 گرم، فیبر 5 گرم، قند 10 گرم، پروتئین 6 گرم، چربی 7 گرم، فولات 68 میکروگرم، سدیم 341 میلی گرم، کلسیم 160 میلی گرم، منیزیم 45 میلی گرم، پتاسیم 559 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید