خامه ترش

خامه ترش در دستور تهیه بسیاری از شیرینی ها، کیک ها و سس ها وجود دارد.

متعلق به دسته های

خامه ترش

مواد اولیه

  • شیر: 1/4 لیوان
  • سرکه سفید: 3/4 قاشق چایخوری
  • خامه: 1 لیوان

دستور تهیه

  • شیر و سرکه را مخلوط کرده و بگذارید ده دقیقه بماند. 
  • خامه را با مخلوط شیر و سرکه مخلوط کنید. 
  • در ظرف را بگذارید و اجازه دهید 24 ساعت در دمای اتاق استراحت کند. 
  • سپس به یخچال منتقل کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 1 لیوان خامه ترش کافیست. به ازای هر 1/8 لیوان: انرژی 106.5 کالری، پروتئین 0.9 گرم، کربوهیدرات 1.2 گرم، قند 0.4 گرم، چربی 11.2 گرم، چربی اشباع 6.9 گرم، کلسترول 41.4 میلی گرم، ویتامین آ 451.7 واحد، ویتامین سی 0.2 میلی گرم، کلسیم 28.3 میلی گرم،  سدیم 14.4 میلی گرم، پتاسیم 33.8 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید