سس سیر و پونه

این سس سرشار از طعم را میتوانید با انواع غذاهای گریل و سالاد استفاده کنید

سس سیر و پونه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آویشن خشک 3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 1/2 لیوان
  • سرکه قرمز 1/2 لیوان
  • سیر خردشده 2 حبه
  • نمک 3/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • پونه کوهی را در دست پودر کرده و حدود یک تا دو دقیقه در تابه بدون روغن روی حرارت قرار دهید.
  • سپس روغن، سرکه، سیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و در حد گرم کردن حرارت دهید.
  • سس را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید.

نکات

این سس را می توانید تا سه روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 16 قاشق غذاخوری سس کافیست. به ازای هر دو قاشق غذاخوری: انرژی 133 کالری، کربوهیدرات 1 گرم، چربی 14 گرم، چربی اشباع 2 گرم، سدیم 107 میلی گرم، منیزیم 4 میلی گرم، پتاسیم 25 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید