خوراک تخم مرغ و سبزیجات

صبحانه یا میان وعده با پروتئین بالا و قند پایین که می توانید شب قبل آماده کرده و صبح بپزید.

متعلق به دسته های

خوراک تخم مرغ و سبزیجات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره: 3 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خردشده: 1 و نیم لیوان
  • سیر خردشده: 4 حبه
  • بیبی اسفناج خردشده: 10 لیوان
  • شیر: 1 لیوان
  • پنیر خامه ای: 110 گرم
  • تخم مرغ بزرگ: 6 عدد
  • پنیر موتزارلا رنده شده: 3/4 لیوان
  • نمک: 1/2 قاشق چاخوری
  • نان باگت گندم کامل یا سبوس دار (برش خورده به قطعات دو سانتیمتری): 5 لیوان

دستور تهیه

  • کره را روی حرارت متوسط قرار داده، پیازچه و سیر را تفت دهید.
  • سپس اسفناج را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
  • شیر و پنیرخامه ای را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • تخم مرغ ها را در یک ظرف دیگر بشکنید و هم بزنید و به مخلوط شیر و پنیرخامه ای بیفزایید.
  • پنیر موتزارلا را هم بریزید.
  • برش های نان را در مخلوط شیر و تخم مرغ بریزید و کاملا نانها را با آن بپوشانید.
  • سپس مخلوط نان را در مخلوط اسفناج بریزید.
  • یک ظرف 22 در 32 سانتیمتری، مناسب فر را چرب کرده و مواد را در آن بریزید.
  • روی ظرف را فویل بکشید و به مدت دست کم 8 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • بعد از این مدت، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف را به مدت 30 دقیقه با همان فویل در فر قرار دهید.

سپس فویل را بردارید و اجازه دهید 20 تا 25 دقیقه دیگر در فر بماند تا روی آن طلائی شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 267 کالری، پروتئین 15 گرم، کربوهیدرات 20 گرم، فیبر رژیمی 3.9 گرم، قند 5.4 گرم، چربی 14.5 گرم، چربی اشباع 7.2 گرم، کلسترول 168.4 میلی گرم، ویتامین آ 2511 واحد، ویتامین سی 13.1 میلی گرم، فولات 117 میکروگرم، کلسیم 0.2 میلی گرم، آهن 2.8 میلی گرم، منیزیم 58.4 میلی گرم، سدیم 466 میلی گرم، پتاسیم 359 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید