کیک موز گیاهی

یک کیک بدون تخم مرغ و لبنیات

متعلق به دسته های

کیک موز گیاهی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آب: 5 قاشق غذاخوری
  • پودر دانه کتان: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر بادام یا شیر لبنی: 3/4 لیوان
  • شکر: 3/4 لیوان
  • روغن مایع: 1/3 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • موز رسیده له شده: 1 و نیم لیوان
  • آرد سفید: 2 لیوان
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • آب را با پودر دانه کتان مخلطو کنید و اجازه دهید چند دقیقه بماند.
  • شیر، شکر، روغن، وانیل و مخلوط دانه کتان و آب را با هم مخلوط کنید.
  • موز له شده را اضافه کنید.
  • آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • مخلوط آرد را به مخلوط شیر اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر تشکیل شود اما بیش از اندازه هم نزنید.
  • مواد را در قالب 22 در 10 سانتیمتری بریزید و به مدت یک ساعت در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. بعد از پخت ده دقیقه سرد شود و از قالب خارج کنید و یک ساعت سرد شود و بعد برش بزنید.

نکات

این کیک را می توانید تا دو روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 برش کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 207 کالری، پروتئین 3.3 گرم، کربوهیدرات 34.9 گرم، فیبر رژیمی 3.3 گرم، قند 16.3 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 0.5 گرم، ویتامین آ 50.8 واحد، ویتامین سی 2.6 میلی گرم، فولات 7.1 میکروگرم، کلسیم 80.7 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، منیزیم 13.7 میلی گرم، سدیم 189.9 میلی گرم، پتاسیم 147.4 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید