آب را با پودر دانه کتان مخلطو کنید و اجازه دهید چند دقیقه بماند.
شیر، شکر، روغن، وانیل و مخلوط دانه کتان و آب را با هم مخلوط کنید.
موز له شده را اضافه کنید.
آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
مخلوط آرد را به مخلوط شیر اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر تشکیل شود اما بیش از اندازه هم نزنید.
مواد را در قالب 22 در 10 سانتیمتری بریزید و به مدت یک ساعت در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. بعد از پخت ده دقیقه سرد شود و از قالب خارج کنید و یک ساعت سرد شود و بعد برش بزنید.
نکات
این کیک را می توانید تا دو روز در دمای اتاق نگهداری کنید.