کوکی شکلاتی بدون آرد و شکر

یک کوکی بدون گلوتن و شکر افزوده که در کنار چای و قهوه گزینه عالی است.

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بادام 200 گرم
  • خرما 200 گرم
  • پودر نارگیل 60 گرم
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • شکلات تلخ 200 گرم
  • شکلات سفید 150 گرم (اختیاری)

دستور تهیه

  • دو لیوان آب را روی حرارت به جوش آورید.
  • بادام را در آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید یک دقیقه بماند.
  • سپس آن ها را از آب جوش خارج کرده و در آب سرد بریزید. این روش باعث می شود پوست بادام ها به راحتی جدا شود.
  • پوست بادام ها را گرفته آن ها را با کمک دستمال کمی خشک کنید.
  • سپس به مدت 2 تا 3 دقیقه در تابه بدون روغن روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • در یک ظرف بریزید و بگذارید خنک شوند.
  • خرماها را در یک ظرف آب بریزید و اجازه دهید چند دقیقه بماند. سپس هسته ها را جدا کنید.
  • بادام، پودر نارگیل و پودر کاکائو را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و با هم ترکیب کنید.
  • سپس خرماها را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر تشکیل شود.
  • از خمیر دایره هایی به قط حدود 3 سانتیمتر درست کنید و در یخچال قرار دهید.
  • شکلات تلخ را به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید.
  • کوکی ها را با شکلات ذوب شده بپوشانید.
  • سپس روی هرکدام را با شکلات سفید مطابق ویدئو تزیین کنید و دست کم به مدت یکساعت در یخچال قرار دهید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 20 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 153 کالری، کربوهیدرات 18.5 گرم، چربی 9.6 گرم، چربی اشباع 4 گرم، سدیم 8 میلی گرم، فیبر 5.3 گرم، قند 10 گرم، پروتئین 4.5 گرم، پتاسیم 395 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید