جو دوسر پرک و هلو

این صبحانه یا میان وعده مغذی و خوش طعم.

جوپرک و هلو

مواد اولیه

  • آب: 4 لیوان
  • جو دوسر پرک: 1 لیوان
  • شیر یا شیر سویا یا شیر بادام: 1 لیوان
  • شکر قهوه ای: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • هلو متوسط خرد شده: 2 عدد

دستور تهیه

  • همه مواد بجز هلو را روی حرارت متوسط بگذارید تا جوپرک نرم شود.
  • قبل از سرو هلوها را روی آن بریزید.

نکات

می توانید روی آن دارچین یا بادام پرک بپاشید.

هر 3/4 لیوان از این جوپرک معادل 1 و نیم واحد نشاسته و نیم واحد میوه است.

ارزش غذایی

به ازای 3/4 لیوان: انرژی 163 کالری، پروتئین 5 گرم، کربوهیدرات 31 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 13 گرم، چربی 2 گرم، سدیم 116 میلی گرم،

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید