دیپ لوبیاسفید و نعنا

پیش غذا یا میان وعده سریع که می توان در کنار سبزیجات و کراکر سرو کرد

دیپ لوبیاسفید و نعنا

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیر 1 حبه
  • لوبیاسفید پخته 420 گرم
  • نعنا تازه خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • سیر را در غذاساز ریخته و خرد کنید.
  • لوبیاسفید، نعنا، رنده پوست لیمو، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را به غذاساز بیفزایید و مخلوط کنید.
  • روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 5 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1/4 لیوان): انرژی 140 کالری، چربی 3 گرم، کربوهیدرات 24 گرم، پروتئین 6 گرم، فیبر 7 گرم، قند 6 گرم، فولات 79 میکروگرم، سدیم 214 میلی گرم، پتاسیم 604 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید