گل کلم پنیری و پستو

پیش غذای ساده و کم کالری

گل کلم پنیری و پستو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گل کلم متوسط: 1 عدد (حدود یک کیلوگرم)
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • آب: 1/2 لیوان
  • پنیر موتزارلا رنده شده: 1 لیوان
  • پستو: 1/4 لیوان (برای تهیه پستو خانگی کلیک کنید)

دستور تهیه

  • برگ ها و ساقه زیری گل کلم را جدا کنید.
  • گل کلم را در یک ظرف مناسب فر قرار دهید و به روغن و نمک و فلفل آغشته کنید.
  • سپس در ظرف آب بریزید تا اطراف گل کلم را بپوشاند اما روی آن نرسد.
  • با یک فویل روی ظرف را بپوشانید.
  • سپس به مدت 40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد دهید تا بپزد.
  • سپس از فر خارج کنید.
  • پنیر موتزارلا را با پستو مخلوط کنید.
  • زمانی که گل کلم کمی سرد شد، روی آن برش هایی ایجاد کنید و با مخلوط پستو پر کنید.
  • کمی از پستو را هم روی آن بمالید.
  • گریل فر را روشن کنید و گل کلم را مجدد در آن قرار دهید.
  • 4 تا 5 دقیقه در فر بماند تا پنیر ذوب شده و روی گل کلم طلائی شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 144 کالری، پروتئین 3.3 گرم، کربوهیدرات 7 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 2 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 3 گرم، ویتامین آ 340 واحد، سدیم 354 میلی گرم، پتاسیم 351 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید