آیس چای لاته

سرشار از طعم ادویه ها که دوباره و دوباره آن را تهیه خواهید کرد.

آیس چای لاته

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شیر 2 لیوان
  • یخ 4 لیوان
  • آب 2 و نیم لیوان
  • چای سیاه 2 قاشق غذاخوری
  • عسل 3 قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین 1 عدد
  • بادیان ستاره ای 1 عدد
  • هل 10 عدد
  • میخک 10 عدد
  • پودر جوزهندی 2 قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
  • دانه فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • بادیان ستاره ای، میخک و دانه های هل را با هم در هاون خرد کنید (پودر نکنید). این کار باعث طعم دهی سریع تر به نوشیدنی می شود.
  • آب، چای سیاه، عسل، چوب دارچین، مخلوط ادویه های خردشده، پودر زنجبیل، دانه فلفل را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید روی حرارت کم ده دقیقه بجوشد.
  • گاهی هم بزنید.
  • سپس مواد را از صافی رد کرده و وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حدود یک ساعت در یخچال خنک شود.
  • در زمان سرو، در 4 لیوان یخ بریزید و روی هر کدام یک چهارم از مخلوط چای را بریزید و روی هر کدام نصف لیوان شیر بریزید.

نکات

بجای چای خشک می توانید از 6 عدد چای کیسه ای استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 152 کالری، کربوهیدرات 24 گرم، پروتئین 5 گرم، چربی 5 گرم، سدیم 75 میلی گرم، پتاسیم 217 میلی گرم، کلسیم 180 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید