پیار را همراه یک قاشق چایخوری روغن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ تبخیر شود. مریم گلی و نمک و فلفل را بیفزایید. مواد را در یک غذاساز ریخته و دو قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را به همراه گردو و پنیر پارمسان اضافه کنید. حدود 30 ثانیه مواد را خرد کنید.
نکات
می توانید این پیش غذا را 3 روز در یخچال نگهداری کنید و در دمای اتاق سرو کنید.
برای طعم بهتر می توانید گردوها را قبل از استفاده کمی در تابه بدون روغن تفت دهید یا روی سینی فر پخش کرده و به مدت 7 تا 9 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.