پاته قارچ

این پیش غذای گیاهی و کم کالری را می توان با کراکر یا نان سرو کرد.

مواد اولیه

  •  پیاز خرد کرده: 1.4 لیوان
  • قارچ خرد کرده: نیم کیلو
  • مریم گلی تازه: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری 
  • گردو: 1/2 لیوان
  • پنیر پارمسان: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

پیار را همراه یک قاشق چایخوری روغن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ تبخیر شود. مریم گلی و نمک و فلفل را بیفزایید. مواد را در یک غذاساز ریخته و دو قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را به همراه گردو و پنیر پارمسان اضافه کنید. حدود 30 ثانیه مواد را خرد کنید.

نکات

  • می توانید این پیش غذا را 3 روز در یخچال نگهداری کنید و در دمای اتاق سرو کنید.
  • برای طعم بهتر می توانید گردوها را قبل از استفاده کمی در تابه بدون روغن تفت دهید یا روی سینی فر پخش کرده و به مدت 7 تا 9 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

ارزش غذایی

در هر دو قاشق غذاخوری: انرژی: 56 کالری، پروتئین: 1.9 گرم، کربوهیدرات: 2.5 گرم، فیبر: 0.7 گرم، چربی، 4.5 گرم، چربی اشباع: 0.5 گرم، ویتامین آ: 36 واحد، ویتامین سی: 0.3 میلی گرم، فولات: 11.6 میکروگرم، کلسیم: 11.5 میلی گرم، آهن: 0.3 میلی گرم، منیزیم: 9.6 میلی گرم، پتاسیم: 175.4 میلی گرم، سدیم: 39 میلی گرم، تیامین 0.6 میلی گرم