کوکی شانس

کوکی جشن سال نو چینی

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سفیده تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 3/4 لیوان
  • کره 1/2 لیوان وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • عصاره بادام 1/2 قاشق چایخوری
  • آب 1/4 لیوان
  • آرد 1 لیوان
  • نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • در یک کاسه بزرگ با همزن دستی سفیده تخم مرغ و شکر را با سرعت بالا به مدت 2 دقیقه بزنید.
  • کره ذوب شده، وانیل، عصاره بادام و آب را اضافه کنید، مخلوط کنید.
  • آرد و نشاسته ذرت را اضافه کنید، فقط تا زمانی که ترکیب شوند، مخلوط کنید.
  • یک قاشق خمیر را روی سینی پخت آماده شده بریزید. با استفاده از یک کاردک یا پشت قاشق، خمیر را در یک دایره 7 سانتیمتری پخش کنید.
  • کوکی ها را به مدت 7-8 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن قهوه ای شود بپزید.
  • سپس آنها را از فر خارج کرده و وقتی هنوز گرم هستند کوکی را از وسط تا کنید، به شکل نیم دایره در آورید.
  • نیم دایره را روی لبه فنجان قرار دهید و مانند شکل لبه های آن ها را تا کنید.
  • کوکی را در قالب مافین قرار دهید تا خنک شود و شکل خود را حفظ کند.
  • فرآیند را با باقیمانده خمیر تکرار کنید.

نکات

در چین داخل هر کوکی یک یادداشت می گذارند که فال خوشی را برای شما آرزومند است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 8 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 137 کالری، کربوهیدرات 31 گرم، پروتئین 3 گرم، چربی 1 گرم، سدیم 20 میلی گرم، پتاسیم 36 میلی گرم، فیبر 1 گرم، قند 19 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید