کاپ شکلات و کره بادام زمینی

در عین سادگی، طعم دلپذیر این شکلات کنار کره بادام زمینی برای هر دوستدار شکلاتی دلچسب است و محتوای پروتئین خوبی دارد.

متعلق به دسته های

کاپ شکلات و کره بادام زمینی

مواد اولیه

  •  شکلات تخته ای: 170 گرم
  • کره بادام زمینی: 1/2 لیوان
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • شکر: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • در قالب های کاپ کیک، کاغذ مخصوص قرار دهید.
  • نیمی از شکلات ها را در مایکروویو قرار دهید و هر 30 ثانیه خارج کنید و هم بزنید تا ذوب شود.
  • شکلات ها را در کاغذهای کاپ کیک بریزید و با یک قاشق به لبه ها نیز بمالید تا شبیه یک کاسه خالی شوند. بگذارید در یخچال تا سفت شوند.
  • کره بادام زمینی را با شکر و نمک مخلوط کنید و در کاسه ها تقسیم کنید.
  • باقیمانده شکلات ها را نیز ذوب کنید و روی شکلات ها بریزید.

نکات

میتوانید از شکلات شیری یا تلخ، بسته به ذائقه خود استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 کاپ شکلاتی کافیست. به ازای هر کاپ: انرژی 289.9 کالری، پروتئین 7.2 گرم، کربوهیدرات 25.5 گرم، فیبر رژیمی 1.3 گرم، قند 21.4 گرم، چربی 19.8 گرم، چربی اشباع 7.6 گرم، کلسترول 8.9 میلی گرم، فولات 15.9 میکروگرم، کلسیم 45.1 میلی گرم، آهن 0.4 میلی گرم، منیزیم 33.1 میلی گرم، سدیم 191.9 میلی گرم، پتاسیم 139.6 میلی گرم

منبع: www.allrecipes.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید