انرژی بار کره بادام زمینی و شکلات

این بار علاوه بر انرژی، پروتئین خوبی را نیز داراست.

متعلق به دسته های

مواد اولیه

  •  خرما بدون پوست خرد شده: 3/4 لیوان
  • کره بادام زمینی: 1 لیوان
  • جو دوسر پرک: 1/2 لیوان
  • کره بادام زمینی بدون نمک: 1/2 لیوان
  • شکلات نیمه شیرین: 3/4 لیوان

دستور تهیه

  • خرماها به مدت ده دقیقه در آب خیس کنید. آب را دور نریزید.
  • روی سینی کاغذ روغنی قرار دهید. و کناره ها را بلندتر بگیرید.
  • خرما خیسانده شده، کره بادام زمینی، جو دوسر پرک و کمی نمک را در غذاساز بریزید و کاملا ترکیب کنید.
  • اگر مخلوط خشک بود کمی از آبی که خرما را در آن خیسانده بودید در آن بریزید. 
  • مخلوط را به ظرف دیگری منتقل کنید و کره بادام زمینی را اضافه کنید. 
  • ترکیب را در ظرفی که کاغذ روغنی گذاشته اید پهن کنید.
  • شکلات ها را روی بخار آب یا مایکروویو آب کنید. 
  • شکلات را روی مخلوط بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. 
  • به صورت تکه های مربع برش بزنید.

نکات

این بار را می توانید تا یک هفته در یخچال نگه داری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 تکه متوسط کافیست. هر تکه: انرژی 203 کالری، پروتئین 5.4 گرم، کربوهیدرات 17.4 گرم، فیبر رژیمی 2.7 گرم، قند 11.1 گرم، چربی 12.7 گرم، چربی اشباع 3 گرم، ویتامین آ 13.9 واحد،  فولات 8 میکروگرم، کلسیم 12.3 میلی گرم، آهن 0.7 میلی گرم، منیزیم 24.3 میلی گرم، سدیم 90 میلی گرم، پتاسیم 130.5 میلی گرم

منبع: www.eatingwell.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید