بار چیزکیک

یک شیرینی با لایه های مختلف و خوش طعم

متعلق به دسته های

بار چیزکیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد بادام: 1 لیوان
  • شکر یا شیرین کننده های کم کالری جایگزین: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • کره ذوب شده: 1/2 لیوان
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • لایه چیزکیک
  • پنیر خامه ای: 225 گرم
  • شکر یا شیرین کننده های کم کالری جایگزین: 1/4 لیوان (شیرین کننده های کم کالری جایگزین برای کتوژنیک)
  • خامه ترش: 2 قاشق غذاخوری (برای طرزتهیه خامه ترش خانگی کلیک کنید)
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • چیپس شکلاتی سفید: 1/2 لیوان (بدون شکر برای کتوژنیک)
  • چیپس شکلاتی: 1/2 لیوان (بدون شکر برای کتوژنیک)
  • لایه کرامبل:
  • آرد بادام: 1/2 لیوان
  • شکر یا شیرین کننده های کم کالری جایگزین: 1/4 لیوان (شیرین کننده های کم کالری جایگزین برای کتوژنیک)
  • کره سرد: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • آرد و شکر را مخلوط کنید.
  • در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها، کره ذوب شده و وانیل را مخلوط کنید.
  • مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
  • مواد را در یک قالب 27 در 17 سانتیمتر بریزید.
  • برای لایه چیزکیک، در یک ظرف پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید.
  • خامه ترش و وانیل را بیفزایید.
  • سپس تخم مرغ را اضافه کرده و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • مواد را روی خمیر در قالب بریزید.
  • چیپس های شکلاتی را روی آن بریزید.
  • برای لایه کرامبل، آرد بادام و شکر را مخلوط کنید. کره را به قطعات کوچک ببرید و با مخلوط آرد با انوک انگشت یا چنگال مخلوط کنید.
  • روی مواد در قالب بپاشید.
  • سپس به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید تا لبه ها طلائی شوند.
  • سپس از فر خارج کرده اجازه دهید کاملا سرد شود و سپس دست کم به مدت 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

نکات

می توانید در صورت تمایل لایه چیپس شکلاتی را حذف کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 15 بار کافیست. به ازای هر بار: انرژی 293 کالری، چربی 25 گرم، چربی اشباع 13 گرم، کلسترول 78 میلی گرم، سدیم 135 میلی گرم، کربوهیدرات 21 گرم، قند 2 گرم، پروتئین 7 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید