جودوسر پرک و کدوحلوایی

صبحانه بدون گلوتن، ساده و پاییزی

متعلق به دسته های

جودوسر پرک و کدوحلوایی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک: 3/4 لیوان
  • پوره کدوحلوایی: 1/3 لیوان
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • دانه چیا: 2 قاشق غذاخوری
  • عسل: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • شیر دلخواه (معمولی یا گیاهی): 1 لیوان
  • ادویه کدو حلوایی یا دارچین: کمی (برای طرز تهیه ادویه مخصوص کلیک کنید)

سس بادام هندی دارچینی

  • بادام هندی خام: 1/2 لیوان
  • شیر: 1/4 لیوان
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • جودوسر پرک، پوره کدوحلوایی، وانیل، دانه چیا، عسل و شیردلخواه و ادویه را با هم مخلوط کنید و به مدت 2 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • بادام هندی را به مدت 2 تا 24 ساعت در آب خیس کنید و بعد این مدت از آب خارج کنید و بادام هندی ها را در غذاساز بریزید.
  • شیر و دارچین را اضافه کنید.
  • سپس شکر را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
  • وقتی جودوسر پرک آماده شد در زمان سرو، سس بادام هندی را روی آن بریزید.

نکات

می توانید روی آن توت فرنگی خردشده، موز یا مغز هم بریزید.

می توانید بجای سس بادام هندی، کمی عسل روی مخلوط جودو سرپرک بریزید.

ارزش غذایی

به ازای هر دو سوم لیوان مخلوط جوپرک و دو قاشق سس بادام زمینی: انرژی 241 کالری، پروتئین 7.1 گرم، کربوهیدرات 36.8 گرم، فیبر رژیمی 8.7 گرم، قند 7.7 گرم، چربی 5.6 گرم، چربی اشباع 0.9 گرم، سدیم 98.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید