سوپ سبزیجات

این سوپ از ابتدا برای استفاده از باقیماده سبزیجات طراحی شد و انعطاف پذیری زیادی دارد و هر نوع سبزیجاتی را می توانید در آن استفاده کنید.

متعلق به دسته های

سوپ سبزیجات

مواد اولیه

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: 1 لیوان
  • کرفس خرد شده: 1 لیوان
  • هویچ خرد شده: 1 لیوان
  • سیر خرد شده: 2 حبه
  • برگ بو: 1 عدد
  • پودر آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • ادویه مخصوص مرغ: 1 قاشق چایخوری
  • سیب زمینی خرد شده: نیم کیلوگرم
  • کلم سفید خرد شده: 3 لیوان
  • کدو سبز خرد شده: 1 عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده: 750 گرم
  • عصاره مرغ: 4 لیوان (برای روش تهیه عصاره مرغ کلیک کنید)
  • لوبیا پخته: 1 و یک چهارم لیوان
  • بیبی اسفناج: 2 لیوان
  • جعفری تازه خرد شده: 1/3 لیوان
  • پنیر پارمسان: اختیاری برای سرو
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • روغن را در قابلمه ریخته گرم کنید.
  • پیاز، کرفس، هویچ و کمی نمک اضافه کنید. 8 تا 10 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
  • سیر را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر بپزید و ادویه ها، برگ بو، آویشن، نمک و فلفل را بیفزایید.
  • سیب زمینی، کلم سفید، کدو سبز، گوجه و عصاره مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
  • دما را کم کنید. در ظرف را به صورت نیمه بگذارید و اجازه دهید 20 دقیقه بجوشد. 
  • در نهایت لوبیا، بیبی اسفناج و جعفری تازه را اضافه کنید به پخت ادامه دهید تا همه سبزیجات نرم شوند.

نکات

می توانید در زمان سرو کمی پاستا در ظرف قرار دهید و سوپ را روی آن بریزید.

می توانید زمان سرو روی سوپ پارمسان بریزید.

ارزش غذایی

به ازای یک لیوان و نیم: انرژی 412 کالری، پروتئین 15 گرم، کربوهیدرات 78 گرم، فیبر رژیمی 13 گرم، قند 9 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 2 گرم، ویتامین آ 5400 واحد، ویتامین سی 49 میلی گرم، کلسیم 145 میلی گرم، آهن 6 میلی گرم، سدیم 348 میلی گرم، پتاسیم 1400 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید