کره و شکر را حدود 5 دقیقه با هم بزنید تا سبک شوند.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام هم بزنید.
آب پرتقال و وانیل را هم اضافه کنید.
در یک کاسه دیگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
مخلوط آرد را کم کم به مخلوط کره و شکر اضافه کنید.
روی مواد را بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت از خمیر یک قاشق غذاخوری بردارید و در قالب های مافین قرار دهید و آن وسط آن را به به شکل حفره در آورید تا فرم قالب را به خود بگیرد (مانند شکل)
قالب ها را به مدت 7 تا 9 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
خامه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید بجوشد.
از روی حرارت بردارید، شکلات ها را خرد کنید و در خامه بریزید و هم بزنید تا شکلات ذوب شوند.
وقتی کاملا مخلوط شدند، مخلوط خامه و شکلات را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
بعد از این مدت از یخچال خارج کرده و در هر کاپ کوکی از گاناش آماده بریزید.
روی آن ها پودرشکر بریزید.
نکات
ارزش غذایی
ای مقدار برای 48 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 111 کالری، چربی 7 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 22 میلی گرم، سدیم 53 میلی گرم، کربوهیدرات 10 گرم، قند 5 گرم، پروتئین 1 گرم