کاپ کوکی گاناش

میان وعده دلچسب در کنار یک لیوان چای یا قهوه

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره 1 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد 3 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • شکلات تلخ خردشده 180 گرم
  • خامه 1 لیوان
  • پودر شکر 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • کره و شکر را حدود 5 دقیقه با هم بزنید تا سبک شوند.
  • تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام هم بزنید.
  • آب پرتقال و وانیل را هم اضافه کنید.
  • در یک کاسه دیگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط آرد را کم کم به مخلوط کره و شکر اضافه کنید.
  • روی مواد را بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  • بعد از این مدت از خمیر یک قاشق غذاخوری بردارید و در قالب های مافین قرار دهید و آن وسط آن را به به شکل حفره در آورید تا فرم قالب را به خود بگیرد (مانند شکل)
  • قالب ها را به مدت 7 تا 9 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • بعد از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
  • خامه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید بجوشد.
  • از روی حرارت بردارید، شکلات ها را خرد کنید و در خامه بریزید و هم بزنید تا شکلات ذوب شوند.
  • وقتی کاملا مخلوط شدند، مخلوط خامه و شکلات را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  • بعد از این مدت از یخچال خارج کرده و در هر کاپ کوکی از گاناش آماده بریزید.
  • روی آن ها پودرشکر بریزید.

نکات

ارزش غذایی

ای مقدار برای 48 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 111 کالری، چربی 7 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 22 میلی گرم، سدیم 53 میلی گرم، کربوهیدرات 10 گرم، قند 5 گرم، پروتئین 1 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید