فنجان های کدو، گوجه و پنیر

یک پیش غذا یا صبحانه ایتالیایی، کم کالری، مناسب همه بخصوص بیماران مبتلا به دیابت

متعلق به دسته های

مواد اولیه

  • کدوسبز خرد شده: 2 لیوان

  • نان تست: 12 برش

  • گوجه گیلاسی خرد شده: 12 عدد

  • خامه: 1/4 لیوان

  • شیر: 1/4 لیوان

  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد

  • پنیر فتا خرد شده: 1/2 عدد

  • ریحان خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل: کمی

دستور تهیه

  • فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • کدوها را با مقداری روغن مایع (ترجیحا روغن زیتون) آغشته کنید و در سینی فر قرار داده به مدت 15 دقیقه در فر کبابی کنید.

  • قالب های مافین را چرب کنید.

  • نان ها را با وردنه کمی صاف کنید و هر کدام را با دست به صورتی در قالب قرار دهید که شکل قالب و شبیه یک کاسه باشد. (مانند عکس)

  • در یک ظرف دیگر، خامه و شیر را خوب مخلوط کنید و تخم مرغ را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

  • سپس پنیر، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید.

  • وقتی کدوها آماده شدند از فر بیرون آورده با گوجه ها مخلوط کنید.

  • از مخلوط گوجه و کدو در فنجان های نان بریزید.

  • مخلوط پنیر را نیز روی آنها بریزید.

  • به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید تردتر شود زمان را می توانید دو دقیقه دیگر افزایش دهید.

  • سپس از فر بیرون آورده اجازه دهید ده دقیقه سرد شود و بعد از قالب بیرون بیاورید و سرو کنید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه دوازده فنجان کافیست. به ازای هر فنجان: انرژی 114 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 16 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 2 گرم، چربی 3 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 22 میلی گرم، ویتامین آ 2705 واحد، ویتامین سی 7.3 میلی گرم، کلسیم 121 میلی گرم، آهن 1.2 میلی گرم، سدیم 203 میلی گرم، پتاسیم 173 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید