فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کدوها را با مقداری روغن مایع (ترجیحا روغن زیتون) آغشته کنید و در سینی فر قرار داده به مدت 15 دقیقه در فر کبابی کنید.
قالب های مافین را چرب کنید.
نان ها را با وردنه کمی صاف کنید و هر کدام را با دست به صورتی در قالب قرار دهید که شکل قالب و شبیه یک کاسه باشد. (مانند عکس)
در یک ظرف دیگر، خامه و شیر را خوب مخلوط کنید و تخم مرغ را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
سپس پنیر، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید.
وقتی کدوها آماده شدند از فر بیرون آورده با گوجه ها مخلوط کنید.
از مخلوط گوجه و کدو در فنجان های نان بریزید.
مخلوط پنیر را نیز روی آنها بریزید.
به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید تردتر شود زمان را می توانید دو دقیقه دیگر افزایش دهید.
سپس از فر بیرون آورده اجازه دهید ده دقیقه سرد شود و بعد از قالب بیرون بیاورید و سرو کنید.