پاته گیاهی

این پاته برای داخل ساندویچ یا روی نان تست و کراکر قابل استفاده است

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • نان ساندویچی: 2 برش
  • شیر: 1/4 لیوان
  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط خردشده: 2 عدد
  • سیر خردشده: 4 حبه
  • قارچ خردشده: 4 لیوان
  • سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل: 1 قاشق چایخوری
  • بادام یا بادام هندی خام: 3/4 لیوان
  • کره ذوب شده: 1/4 لیوان
  • عسل: 1/2 قاشق چایخوری
  • رزماری، آویشن: 1/4 قاشق چایخوری از هرکدام
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • نان ها را خرد کرده و در یک کاسه بریزید.
  • شیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید نان ها نرم شوند.
  • روغن را روی حرارت متوسط قرار داده، پیاز و سیر را تفت دهید تا پیاز تغییر رنگ دهد.
  • قارچها را بریزید و تفت دهید.
  • سس سویا را به مخلوط قارچ اضافه کنید.
  • فلفل را هم بریزید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
  • سپس از روی حرارت بردارید.
  • بادام یا بادام زمینی را در یک آسیاب یا غذاساز بریزید و پودر کنید.
  • مخلوط قارچ، نان خیس خورده، کره ذوب شده، عسل، رزماری، آویشن و نمک را به پودر بادام در آسیاب یا غذاساز اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • مواد را در یک ظرف مناسب فر بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید.
  • سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود.

نکات

این پاته به صورت سرد سرو می شود.

می توانید بجای شیر از آب اضافه کنید.

این پاته را می توانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای پنج نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 317 کالری، چربی 24.9 گرم، چربی اشباع 10.6 گرم، سدیم 497 میلی گرم، کربوهیدرات 20.7 گرم، فیبر 2.7 گرم، قند 5.6 گرم، کلسیم 70 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، پتاسیم 418 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید