دسته‌ها
شیرینی/شکلات کم کالری

کوکی هویچ و جوپرک

کوکی هویچ و جوپرک

این کوکی سالم و نرم با بافت عالی است.

متعلق به دسته های

  • شیرینی
کوکی هویچ و جوپرک

مواد اولیه

  • کره: 1/2 لیوان

  • شکر قهوه ای: 3/4 لیوان

  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • آرد: 1 لیوان

  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری

  • جوپرک: 1 و نیم لیوان

  • هویچ ریز رنده شده: 1 و نیم لیوان

  • پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری

  • پودر زنجبیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • پودر جوزهندی: 1/4 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

  • گردو خرد شده: 1/2 لیوان (اختیاری)

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • کره و شکر قهوه ای را در یک ظرف ریخته و با همزن بزنید تا سبک و روشن شود.

  • تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید و بزنید.

  • هویچ رنده شده را اضافه کنید. گردو را هم می توانید در همین مرحله اضافه کنید.

  • ادویه ها، جودوسر پرک و بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و  به مخلوط بالا بیفزایید و هم بزنید. در این مرحله نیازی به استفاده از همزن نیست با یک قاشق چوبی یا لیسک این کار را انجام دهید.

  • از خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و یک توپ درست کنید و روی سینی فر چرب شده بگذارید.

  • حدود 15 دقیقه در فر بپزید.

نکات

زمان پخت بستگی به دمای فر و اندازه کوکی ها دارد.

ارزش غذایی

به ازای هر کوکی: انرژی 134 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 17 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 9 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 25 میلی گرم، ویتامین آ 1475 واحد، کلسیم 18 میلی گرم، آهن 0.7 میلی گرم، سدیم 118 میلی گرم، پتاسیم 75 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *