شکلات بادام هندی

بسیار ساده و تنها به سه ماده غذایی

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بادام هندی بوداده بدون نمک 1 لیوان
  • شکلات تلخ 60 تا 70 درصد خردشده 180 گرم
  • نمک کمی

دستور تهیه

  • روی قالب های مافین (24 تایی) کاغذ شکلات بگذارید.
  • بادام هندی ها را بین آن ها تقسیم کنید (حدود 4 بادام در هر قالب)
  • شکلات را به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید.
  • حدود یک قاشق چایخوری از شکلات را در هر قالب بریزید.
  • روی آن ها کمی نمک بپاشید.
  • به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات ها سفت شوند.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 24 عدد شکلات کافیست. به ازای هر شکلات: انرژی 75 کالری، کربوهیدرات 5 گرم، فیبر 1 گرم، قند 2 گرم، پروتئین 1 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 2 گرم، سدیم 8 میلی گرم، پتاسیم 83 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید