گرانولا لیزا

صبحانه یا میان وعده ساده و مغذی برای همه بخصوص کودکان

متعلق به دسته های

گرانولا لیزا

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک: 6 لیوان
  • بادام خردشده: 1 لیوان
  • گردو خردشده: 1 لیوان
  • تخمه کدو بدون نمک: 1 لیوان
  • عسل: 1/2 و 1/4 لیوان
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • جودوسر پرک، بادام، گردو و تخمه کدو را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • عسل، روغن، دارچین، وانیل و نمک را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید و روی مخلوط جودوسر بریزید و خوب مخلوط کنید.
  • مواد را روی سینی فر پهن کنید و در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • هر 15 دقیقه سینی را از فر خارج کرده و مواد را هم بزنید.
  • گرانولا را حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شوند بپزید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 10 لیوان گرانولا کافیست. به ازای هر 1/2 لیوان: انرژی 267 کالری، پروتئین 7 گرم، کربوهیدرات 27.8 گرم، فیبر رژیمی 3.9 گرم، قند 9.4 گرم، چربی 15.7 گرم، چربی اشباع 1.7 گرم، فولات 23.6 میکروگرم، کلسیم 33 میلی گرم، آهن 2.1 میلی گرم، منیزیم 128.6 میلی گرم، سدیم 59.9 میلی گرم، پتاسیم 223.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید