کاری نخود و سیب زمینی

یک وعده غذایی هندی که می توانید با نان سرو کنید

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیب زمینی خرد شده: 450 گرم
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ، خرد شده: 1 عدد
  • سیر، خرد شده: 3 حبه
  • پودر کاری: ۲ قاشق چایخوری
  • نمک: ۳/۴ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی خرد شده: 400 گرم
  • نخود پخته: 425 گرم
  • نخود فرنگی پخته: 1 لیوان
  • ادویه گرام ماسالا: ۱/۲ قاشق چایخوری (برای طرزتهیه ادویه گرام ماسالا خانگی کلیک کنید)

دستور تهیه

  • سیب زمینی ها را بپزید و کناری بگذارید.
  • روغن را در قابلمه در حرارت متوسط تا بالا گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
  • سیر، پودر کاری، نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و به طور مداوم هم بزنید تا یک دقیقه بپزد.
  • گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.
  • مخلوط را به مخلوط کن منتقل کنید.
  • نصف لیوان آب را اضافه کرده و کامل هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
  • مخلوط را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کنید.
  • سیب زمینی های پخته، نخود پخته، نخود فرنگی و ادویه گرام ماسالا را بیفزایید و چند دقیقه روی حرارت بپزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 321 کالری، چربی 12 گرم، کربوهیدرات 47 گرم، پروتئین 9 گرم، چربی اشباع 1 گرم، فیبر 9 گرم، ویتامین آ 969 واحد، ویتامین سی 29 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، کلسیم 78 میلی گرم، سدیم 533 میلی گرم، پتاسیم 796 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید