لقمه های کدو

یک پیش غذا بدون گلوتن.

متعلق به دسته های

لقمه کدو

مواد اولیه

  • کدوسبز: 4 عدد بزرگ
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • سس قرمز: 1/2 لیوان
  • پنیر موتزارلا رنده شده: 3/4 لیوان
  • پپرونی یا ژامبون: 16 برش
  • پنیر پارمسان رنده شده: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 175 درجه گرم کنید.
  • کدوسبز ها را به ضخامت 2 سانتیمتر برش بزنید.
  • کدو ها را روی سینی فر بچینید و به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بگذارید تا شروع به نرم شدن کنند.
  • از فر بیرون آورده و روی آنها به ترتیب سس، پنیر موتزارلا و ژامبون را بچینید.
  • شعله بالای فر را روشن کرده و دوباره کدوها را در فر بگذارید تا پنیر شروع به طلائی شدن کند. (حدود 5 دقیقه)
  • از فر بیرون آورده و روی آنها پنیر پارمسان بریزید.

نکات

ارزش غذایی

به ازای هر دو برش کدوسبز: انرژی 93 کالری، پروتئین 5.8 گرم، کربوهیدرات 7.2 گرم، فیبر رژیمی 1.8 گرم، قند 4.6 گرم، چربی 5.1 گرم، چربی اشباع 2.3 گرم، کلسترول 12.1 میلی گرم، ویتامین آ 525 واحد، ویتامین سی 29 میلی گرم، فولات 44.1 میکروگرم، کلسیم 116.1 میلی گرم، آهن 0.8 میلی گرم، منیزیم 36.3 میلی گرم، سدیم 314 میلی گرم، پتاسیم 509 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید