سوفله شکلاتی

سوفله شکلاتی

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • شکلات تلخ یا نیمه شیرین خردشده 50 گرم
  • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
  • سفیده تخم مرغ 2 عدد
  • خامه 1 قاشق غذاخوری
  • آرد 1 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین 1/8 قاشق چایخوری
  • نمک 1/8 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • دو ظرف سوفله را کمی چرب کرده و در آنها حدود 1 و نیم قاشق چایخوری شکر بریزید و تکان دهید تا کف و دیواره های ظرف را بپوشاند.
  • شکلات را ذوب کنید.
  • زرده و سفیده تخم مرغ کامل را جدا کنید و زرده را با خامه مخلوط کنید.
  • شکلات را در آن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
  • آرد و دارچین را اضافه کنید.
  • سفیده ها و نمک را در یک ظرف هم بنزید تا فرم بگیرد.
  • دو قاشق غذاخوری شکر را کم کم به سفیده ها اضافه کنید و باز هم بزنید تا خوب فرم گرفته و سفت شوند.
  • سفیده ها را کم کم با قاشق در مخلوط شکلات بریزید و آرام هم بزنید.
  • مخلوط یکدست شده را بین دو ظرف سوفله تقسیم کرده و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • اجازه دهید 18 تا 22 دقیقه بپزد تا خود را بگیرد.
  • می توانید بعد از پخت روی آن ها کمی پودر شکر بپاشید.
  • بعد از خروج از فر فورا سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 334 کالری، پروتئین 9.6 گرم، کربوهیدرات 43.6 گرم، فیبر 2 گرم، قند 39.7 گرم، چربی 15 گرم، چربی اشباع 8.9 گرم، کلسترول 102 میلی گر، پتاسیم 236 میلی گرم، سدیم 234 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید