رایتا

یک پیش غذای هندی که بخصوص در کنار غذاهای تند سرو می شود

رایتا

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ماست ساده: 1 و نیم لیوان
  • آبلیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل تازه ریز رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر ریز رنده شده: 1/2 حبه
  • زیره: 1/2 قاشق چایخوری
  • ادویه گرام ماسالا: 1/2 قاشق چایخوری (برای طرزتهیه گرام ماسالا خانگی کلیک کنید)
  • نمک: کمی
  • خیاردرشت رنده شده: 1 عدد
  • گشنیز تازه خردشده: 1/4 لیوان
  • نعنا تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • نان گرم: برای سرو

دستور تهیه

  • در کاسه، ماست، آب لیموترش، زنجبیل، سیر، زیره سبز، گرام ماسالا و 1/2 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
  • خیار، گشنیز و نعنا را هم بزنید تا ترکیب شوند.
  • در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل با نعنا و گرام ماسالا اضافی تزئین کنید.

نکات

در صورت تمایل با نان تخت سرو کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر (1/2 لیوان): انرژی 30 کالری، چربی 1.5 گرم، چربی اشباع 1 گرم، پروتئین 2 گرم، سدیم 155 میلی گرم، کربوهیدرات 3 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید