ترافل شکلاتی

این شکلات ساده در دهان آب میشود

متعلق به دسته های

ترافل شکلاتی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شکلات تلخ یا نیمه شیرین: 220 گرم
  • خامه یا شیر نارگیل: 1/2 لیوا
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری (اختیاری)

دستور تهیه

  • شکلات ها را خرد کنید.
  • شیرنارگیل یا خامه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شده و شروع به جوشیدن کند.
  • خامه گرم شده را روی شکلات ها بریزید.
  • وانیل را اضافه کنید.
  • خوب هم بزنید تا کاملا شکلات در خامه ذوب شده و مخلوط شود.
  • ترافل را به مدت دست کم دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به اندازه ای شکل بگیرد و به آسانی با دست شکل بگیرد.
  • از ترافل ها به اندازه یک گردو برداشته و به شکل توپ در آورید.
  • اگر خواستید توپ ها را در پودر کاکائو، گردو یا بادام خردشده، پودر نارگیل یا شکلات ذوب شده بغلتانید.
  • ترافل ها را در یخچال نگهداری کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 20 عدد ترافل کافیست. به ازای هر ترافل: انرژی 70 کالری، پروتئین 0.9 گرم، کربوهیدرات 7 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 5.4 گرم، چربی 4.8 گرم، چربی اشباع 3.2 گرم، سدیم 1 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید