ژلاتین را در 100 سی سی آب بریزید و اجازه دهید بماند تا غلیظ شود. بعد روی بخار آب بگذارید تا کاملا در آب حل شود.
پنیر ماسکارپونه را با ماست مخلوط کنید.
شکر یا شیرین کننده بدون کالری را اضافه کنید.
ژلاتین حل شده را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
داخل یک کاسه را با سلفون بپوشانید و مواد را در آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
بعد از یخچال بیرون آورده در یک بشقاب بگردانید و سلفون را جدا کنید.
شکلات را به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید.
شیر یا شیر نارگیل را اضافه کنید.
2 قاشق چایخوری ماست یا خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید.
این مخلوط را روی دسر سفت شده بریزید.