دسر ماست و شکلات

یک دسر پرپروتئین، کم کالری، و بدون گلوتن

دسر ماست و شکلات

مواد اولیه

  • پنیر ماسکارپونه: 120 گرم

  • ماست یونانی:100 گرم

  • ژلاتین: 10 گرم

  • آب: 100 میلی لیتر

  • عسل: 1 قاشق غذاخوری سرپر

رویه دسر

  • شکلات تلخ: 20 گرم

  • شیر یا شیر نارگیل: 20 میلی لیتر

  • ماست یونانی یا خامه ترش:2 قاشق چایخوری

دسر ماست و شکلات

دستور تهیه

  • ژلاتین را در 100 سی سی آب بریزید و اجازه دهید بماند تا غلیظ شود. بعد روی بخار آب بگذارید تا کاملا در آب حل شود.

  • پنیر ماسکارپونه را با ماست مخلوط کنید.

  • شکر یا شیرین کننده بدون کالری را اضافه کنید.

  • ژلاتین حل شده را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

  • داخل یک کاسه را با سلفون بپوشانید و مواد را در آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

  • بعد از یخچال بیرون آورده در یک بشقاب بگردانید و سلفون را جدا کنید.

  • شکلات را به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید.

  • شیر یا شیر نارگیل را اضافه کنید.

  • 2 قاشق چایخوری ماست یا خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید.

  • این مخلوط را روی دسر سفت شده بریزید.

نکات

این دستور برای گیاهخوارانی که لبنیات را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 127 کالری، پروتئین 8.9 گرم، کربوهیدرات 9.6 گرم، فیبر رژیمی 0.2 گرم، قند 8.4 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 18 میلی گرم، کلسیم 108 میلی گرم، سدیم 46 میلی گرم، پتاسیم 101 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید