ساندویچ میگو

این ساندویچ را می توانید در نان هات داگ یا در کاهو سرو کنید

متعلق به دسته های

ساندویچ میگو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • میگو متوسط 900 گرم
  • نمک و فلفل به مقدار نیاز
  • مایونز 1/2 لیوان
  • آبلیمو تازه 1 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
  • کرفس خردشده 3/4 لیوان
  • پیاز قرمز خردشده 1/3 لیوان
  • جعفری تازه خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • شوید تازه خردشده 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • نان هات داگ 6 عدد

دستور تهیه

  • یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید.
  • در همین حین یک کاسه بزرگ را با آب یخ پر کنید و کنار بگذارید.
  • هنگامی که آب جوش آمد، میگو را اضافه کنید و بگذارید بپزد تا زمانی که رنگ آن صورتی و مات شود، حدود 2 تا 3 دقیقه.
  • میگوها را آبکش کنید سپس در کاسه آب یخ بریزید. اجازه دهید حدود 10 دقیقه خنک شود.
  • در همین حین در یک کاسه متوسط سس مایونز، آب لیمو، پوست لیمو، کرفس، پیاز قرمز، جعفری و شوید را با هم مخلوط کنید.
  • میگوها را آبکش کنید، پوست و دم آن را بردارید، سپس خشک کنید.
  • میگوها را به مخلوط سس مایونز منتقل کنید، روی آن را بریزید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود و در عین حال با نمک و فلفل طعم دار کنید.

نکات

در صورت تمایل در نان ها یا کاهو سرو کنید و برای طعم دادن نیز می توانید از پاپریکا یا فلفل قرمز استفاده کنید.

این ساندویچ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 397 کالری، چربی 17 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 198 میلی گرم، سدیم 547 میلی گرم، پتاسیم 428 میلی گرم، کربوهیدرات 26 گرم، فیبر 2 گرم، قند 4 گرم، پروتئین 26 گرم، کلسیم 196 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید