اسپاگتی با پنیر و فلفل

این غذا بسیار ساده و سریع و در عین حال لذیذ است.

متعلق به دسته های

اسپاگتی با پنیر و فلفل

مواد اولیه

  • اسپاگتی: 250 گرم
  •  روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل سیاه: 2 قاشق چایخوری
  • پارمسان رنده شده: 110 گرم

دستور تهیه

  • آب را جوش آورده نمک را به آب اضافه کنید و پاستا را  بپزید. یک لیوان از آب پاستا را کناری بگذارید.
  • در یک تابه، روغن زیتون، کره و فلفل را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • آب پاستا را به روغن اضافه کنید.
  • پاستا را هم اضافه کنید. دما را کاهش دهید.
  • پارمسان را اضافه کنید و حرارت دهید تا پنیر ذوب شود و پاستا خوب با پنیر مخلوط شود.
  • در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 431 کالری، پروتئین 17 گرم، کربوهیدرات 43 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 1 گرم، چربی 20 گرم، 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید