سالاد کتو

یک سالاد کم کربوهیدرات که در کنار وعده های پروتئینی گزینه خوبی است.

سالاد کتو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گل کلم خردشده 500 گرم
  • مایونز 2/3 لیوان
  • سس خردل 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه سیب 1/2 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا 1/3 قاشق چایخوری
  • پودر سیر 1/3 قاشق چایخوری
  • فلفل و نمک به مقدار لازم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پیازچه ریز خردشده 15 گرم
  • شوید خردشده 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • گل کلم را دو لیوان آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و (در آن را ببندید) حدود 4 تا 5 دقیقه بجوشانید.
  • آب را تخلیه کنید. گل کلم ها را روی کاغذ آشپزخانه بگذارید و تا جایی که ممکن است خشک کنید تا آب آن گرفته شود.
  • اما گل کلم له نشود. اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
  • در حالی که گل کلم در حال پختن است، تخم مرغ ها را بجوشانید تا سفت شوند.
  • 13-15 دقیقه زیر شیر آب سرد بزنید تا خنک شود و پوست بگیرید. به قطعات خرد کنید.
  • مواد سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
  • گل کلم را به سس مایونز اضافه کنید و با پیاز، پیازچه و تخم مرغ هم بزنید.

نکات

می توانید بجای پختن گل کلم ها را بخارپز کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 345 کالری، کربوهیدرات 7.6 گرم، پروتئین 6.3 گرم، چربی 33 گرم، چربی اشباع 5.3 گرم، فیبر 3 گرم، قند 2.7 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید