کدوحلوایی را خرد کرده و بپزید. اجازه دهید سرد شود.
روغن را روی حرارت گذاشته، کرفس، پیاز و هویچ را اضافه کرده و تفت دهید. سپس دمای شعله را کاهش داده و حدود هشت دقیقه روی حرارت هم بزنید. سپس کدوحلوایی پخته، زیره، و میخک را بیفزایید.
سپس عصاره سبزیجات را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد، در ظرف را گذاشته و بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
سوپ را به کمک مخلوط کن یا گوشتکوب پوره کنید. نمک و فلفل بریزید.
در زمان سرو روی سوپ، کمی ماست و پیازچه یا جعفری خردشده بریزید.
نکات
این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی
این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1 و 1/4 لیوان): انرژی 104کالری، پروتئین 2.4 گرم، کربوهیدرات 18.3 گرم، فیبر رژیمی 3.8 گرم، قند 6.7 گرم، چربی 2.9 گرم، چربی اشباع 0.4 گرم، ویتامین آ 1197 واحد، ویتامین سی 22.7 میلی گرم، فولات 38.1 میکروگرم، کلسیم 118.4 میلی گرم، آهن 1.3 میلی گرم، منیزیم 40.5 میلی گرم، سدیم 543.6 میلی گرم، پتاسیم 473.5 میلی گرم