سوپ کدوحلوایی ادویه دار

سوپ کم کالری و کم چرب

سوپ کدوحلوایی ادویه دار

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کدوحلوایی: 670 گرم
  • روغن مایع: 1 قاشق چایخوری
  • ساقه کرفس خردشده: 2 عدد
  • پیاز کوچک خردشده: 1 عدد
  • هویچ خردشده: 1 عدد
  • پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
  • پودر میخک: 1/8 قاشق چایخوری
  • عصاره سبزیجات: 8 لیوان
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • ماست کم چرب: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • جعفری یا پیازچه خردشده: 1/2 قاشق غذاخوری
  • کدوحلوایی را خرد کرده و بپزید. اجازه دهید سرد شود.
  • روغن را روی حرارت گذاشته، کرفس، پیاز و هویچ را اضافه کرده و تفت دهید. سپس دمای شعله را کاهش داده و حدود هشت دقیقه روی حرارت هم بزنید. سپس کدوحلوایی پخته، زیره، و میخک را بیفزایید.
  • سپس عصاره سبزیجات را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد، در ظرف را گذاشته و بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
  • سوپ را به کمک مخلوط کن یا گوشتکوب پوره کنید. نمک و فلفل بریزید.
  • در زمان سرو روی سوپ، کمی ماست و پیازچه یا جعفری خردشده بریزید.

نکات

این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1 و 1/4 لیوان): انرژی 104 کالری، پروتئین 2.4 گرم، کربوهیدرات 18.3 گرم، فیبر رژیمی 3.8 گرم، قند 6.7 گرم، چربی 2.9 گرم، چربی اشباع 0.4 گرم، ویتامین آ 1197 واحد، ویتامین سی 22.7 میلی گرم، فولات 38.1 میکروگرم، کلسیم 118.4 میلی گرم، آهن 1.3 میلی گرم، منیزیم 40.5 میلی گرم، سدیم 543.6 میلی گرم، پتاسیم 473.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید