کوکو مرغ پنیری

کوکو ساده با بافت خارجی ترد و داخل پنیری

کوکو مرغ پنیری

مواد اولیه

  • مرغ ریش شده: 4 لیوان

  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد

  • مایونز: 1/3 لیوان

  • آرد: 1/3 لیوان

  • شوید تازه خرد شده: 3 قاشق غذاخوری یا جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل: کمی

  • رنده پوست لیمو: 1 قاشق چایخوری

  • پنیر موتزارلا رنده شده: 1 و 1/3 لیوان

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

  • پودر سوخاری: 1 لیوان

دستور تهیه

  • در یک کاسه، تخم مرغ، مایونز، آرد، شوید، نمک، فلفل و رنده پوست لیمو را مخلوط کنید.

  • مرغ ریش شده و پنیر موتزارلا را اضافه کنید.

  • روی کاسه را بپوشانید ودست کم برای 30 دقیقه دریخچال قرار دهید.

  • از خمیر به اندازه یک قاشق برداشته با صخامت یک سانتیمتر و هر دو طرف را در پودرسوخاری بغلتانید.

  • روغن زیتون را در تابه روی حرارت قرار دهید.

  • هر طرف را 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلائی شوند.

نکات

می توانید زمان سرو روی کوکوها آبلیمو بریزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 14 کوکو کافیست. به ازای هر کوکو: انرژی 185 کالری، پروتئین 4.6 گرم، کربوهیدرات 6 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 0.4 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 63 میلی گرم، ویتامین آ 109 واحد، کلسیم 100 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 296 میلی گرم، پتاسیم 121 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید