پاستا و عدس

پاستا ایتالیایی گیاهی و کم چرب

متعلق به دسته های

پاستا و عدس

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • عدس: 1 و 1/4 لیوان
  • پاستا فرمی: 1 و 1/4 لیوان
  • عصاره سبزیجات یا مرغ: 5 لیوان (برای طرز تهیه عصاره سبزیجات و عصاره مرغ خانگی کلیک کنید)
  • گوجه فرنگی گیلاسی: 8 عدد
  • روغن مایع (ترجیحا زیتون): 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • پیاز خردشده: 1 عدد کوچک
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره: 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: به اندازه کافی
  • فلفل: 1/8 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را برای 5 دقیقه تفت دهید.
  • سیر و گوجه فرنگی را اضافه کنید و برای یک دقیقه تفت دهید.
  • عدس، زیره، رب گوجه فرنگی، عصاره مرغ یا سبزیجات، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • دما را افزایش دهید و اجازه دهید بجوشد.
  • در ظرف را گذاشته و دما را کاهش دهید و حدود 20 تا 25 دقیقه روی حرارت بماند تا عدس نرم شود.
  • پاستا را اضافه کرده و اجازه دهید بپزد.

نکات

اگر غلیظ بود مقداری آب یا عصاره مرغ اضافه کنید.

می توانید، در زمان سرو مقداری پنیر پارمسان رنده شده و جعفری خردشده روی آن بریزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 3 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 513 کالری، پروتئین 29 گرم، کربوهیدرات 92 گرم، فیبر رژیمی 28 گرم، قند 8 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 333 واحد، ویتامین سی 18 میلی گرم، کلسیم 66 میلی گرم، آهن 7 میلی گرم، سدیم 56 میلی گرم، پتاسیم 1043 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید