پای کره بادام زمینی و شکلات

با پایه ترد و رویه خامه ای

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

خمیر پای

  • آرد 1 و نیم لیوان
  • پودر کاکائو 1/4 لیوان
  • شکر 1/2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • نمک کمی
  • تخم مرغ 1 عدد
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • کره 1/2 لیوان و 2 قاشق غذاخوری

فیلینگ کره بادام زمینی

  • پنیر ماسکارپونه 1 لیوان
  • کره بادام زمینی 3/4 لیوان
  • پودرقند 1/2 لیوان
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • خامه 1 لیون
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده 1/4 تا 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • در یک کاسه بزرگ یا غذاساز، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
  • سپس تخم مرغ، زرده تخم مرغ، و کره را اضافه کرده و با چنگال یا در غذاساز مخلوط کنید.
  • وقتی تقریبا مخلوط شدند با کمک دست کمی ورز دهید تا خمیر نرم شود.
  • خمیر را در یک کیسه پلاستیکی گذاشته و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده و به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را در فریزر قرار دهید.
  • قسمت بعدی را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 3 میلی متر یا کمتر پهن کنید.
  • خمیر را در ظرف پای پهن کنید و دیواره ها را هم بپوشانید.
  • روی خمیر یک سلفون بکشید و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر در یخچال بماند.
  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • قالب خمیر را از یخچال درآورده روی خمیر یک کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ کمی لوبیا خشک بریزید (این کار باعث می شود خمیر پف نکند)
  • خمیر را 20 دقیقه در فر بگذارید و سپس از فر خارج کرده و لوبیاها و کاغذ روغنی روی آن را بردارید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
  • سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
  • برای تهیه فیلینگ کره بادام زمینی، پنیر ماسکارپونه، کره بادام زمینی، پودرقند و وانیل را مخلوط کنید.
  • سپس خامه را اضافه کنید.
  • در این مرحله چیپس شکلاتی یا شکلات خرد شده را بریزید.
  • فیلینگ را روی پایه خنک شده بریزید و روی آن هم کمی دیگر شکلات خردشده بریزید.
  • پای آماده را دست کم به مدت 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

نکات

ارزش غذایی

این پای برای 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 439 کالری، کربوهیدرات 30 گرم، پروتئین 8 گرم، چربی 32 گرم، چربی اشباع 16 گرم، کلسترول 96 میلی گرم، سدیم 166 میلی گرم، پتاسیم 202 میلی گرم، فیبر 1 گرم، قند 14 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید