سالاد چغندر پیچی

مهمانان خود را با این سالاد خوشرنگ و مغذی تحت تاثیر قرار دهید.

سالاد چغندر پیچی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پیازچه خردشده 1/3 لیوان
  • روغن زیتون 1/4 لیوان
  • رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چایخوری
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • لبو پخته 900 گرم
  • پرک بادام بوداده 1/2 لیوان
  • جعفری تازه خردشده 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • در یک ظرف پیازچه را بریزید.
  • روغن زیتون، رنده پوست لیمو، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  • لبوها را پوست گرفته و با کمک رنده مارپیچی، لبوها را به شکل چرخشی رنده کنید.
  • لبوها را روی ظرف سرو بریزید.
  • سس آماده شده را روی آن ها بریزید.
  • قبل از سرو، پرک بادام و جعفری را روی آن ها بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 158 کالری، کربوهیدرات 14 گرم، فیبر 4 گرم، قند 9 گرم، پروتئین 4 گرم، چربی 11 گرم، کلسیم 13 میلی گرم، فولات 135 میکروگرم، سدیم 237 میلی گرم، پتاسیم 466 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید