مافین گیلاس

مافین با بافت لطیف و روکش شکلات

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
مافین گیلاس

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شکر: 3/4 لیوان
  • شیر: 1/2 لیوان
  • روغن مایع: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد: 2 لیوان
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • گیلاس: 280 گرم
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده: 1/2 لیوان

رویه شکلاتی

  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده: 1 لیوان
  • خامه یا روغن نارگیل: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • در یک کاسه متوسط ​​شکر، شیر، روغن، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.
  • در یک کاسه جداگانه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
  • گیلاس ها را آبکش کنید.
  • گیلاس ها را در غذاساز یا با چاقو درشت خرد کنید.
  • گیلاس ها و چیپس شکلاتی را به آرامی داخل خمیر بریزید.
  • 16 کاغذ کاپ کیک را در یک قالب کاپ کیک قرار دهید.
  • خمیر را با قاشق داخل قالب ها بریزید و سه چهارم از آن را پر کنید.
  • مافین ها را در دمای 200 درجه به مدت 5 دقیقه بپزید، سپس دما را به 180 درجه کاهش دهید و 13 تا 15 دقیقه دیگر بپزید.
  • یک خلال دندان که در مرکز مافین ها فرو کنید اگر پخته شده باشد خلال دندان تمیز بیرون می آید.
  • اجازه دهید مافین ها به مدت 5 دقیقه خنک شوند.
  • سپس آنها را از قالب خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
  • برای درست کردن رویه شکلاتی، چیپس های شکلات و خامه غلیظ (یا روغن نارگیل) را در یک کاسه مخصوص مایکروویو قرار دهید و به مدت 30 ثانیه در مایکروویو ذوب کنید.
  • شکلات چیپسی ها را در فواصل 20 ثانیه از مایکروویو خارج کرده و هم بزنید تا شکلات چیپسی ها به صورت صاف ذوب شوند.
  • وقتی مافین ها خنک شدند، با قاشق رویه را روی هر مافین بریزید. در صورت تمایل، یک گیلاس برای تزئین روی مافین ها قرار دهید.
  • اجازه دهید شکلات خودش را بگیرد و مافین ها را در ظرف دربسته نگهداری کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 مافین کافیست. به ازای هر مافین: انرژی 284 کالری، کربوهیدرات 40 گرم، پروتئین 4 گرم، چربی 12 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید