در یک کاسه متوسط شکر، شیر، روغن، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه جداگانه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
گیلاس ها را آبکش کنید.
گیلاس ها را در غذاساز یا با چاقو درشت خرد کنید.
گیلاس ها و چیپس شکلاتی را به آرامی داخل خمیر بریزید.
16 کاغذ کاپ کیک را در یک قالب کاپ کیک قرار دهید.
خمیر را با قاشق داخل قالب ها بریزید و سه چهارم از آن را پر کنید.
مافین ها را در دمای 200 درجه به مدت 5 دقیقه بپزید، سپس دما را به 180 درجه کاهش دهید و 13 تا 15 دقیقه دیگر بپزید.
یک خلال دندان که در مرکز مافین ها فرو کنید اگر پخته شده باشد خلال دندان تمیز بیرون می آید.
اجازه دهید مافین ها به مدت 5 دقیقه خنک شوند.
سپس آنها را از قالب خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
برای درست کردن رویه شکلاتی، چیپس های شکلات و خامه غلیظ (یا روغن نارگیل) را در یک کاسه مخصوص مایکروویو قرار دهید و به مدت 30 ثانیه در مایکروویو ذوب کنید.
شکلات چیپسی ها را در فواصل 20 ثانیه از مایکروویو خارج کرده و هم بزنید تا شکلات چیپسی ها به صورت صاف ذوب شوند.
وقتی مافین ها خنک شدند، با قاشق رویه را روی هر مافین بریزید. در صورت تمایل، یک گیلاس برای تزئین روی مافین ها قرار دهید.
اجازه دهید شکلات خودش را بگیرد و مافین ها را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای تهیه 16 مافین کافیست. به ازای هر مافین: انرژی 284 کالری، کربوهیدرات 40 گرم، پروتئین 4 گرم، چربی 12 گرم