پای چیزکیک لیمو

دسر ترکیبی از چیزکیک و پای

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
پای چیزکیک لیمو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پودر بیسکویت 1 و نیم لیوان
  • شکر 1/4 لیوان
  • کره ذوب شده 4 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • پنیر خامه ای 720 گرم
  • ماست یونانی غلیظ 250 گرم
  • آبلیمو 1 لیوان
  • شیر شیرین غلیظ شده 3/4 لیوان
  • نشاسته ذرت 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ 3 عدد

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • یک قالب مناسب 22 در 32 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید و از 2 طرف یک آویز 2 سانتیمتری بگذارید.
  • بیسکویت ها را در غذاساز بریزید تا ریز آسیاب شوند، حدود 15 ثانیه.
  • خرده ها را به یک کاسه متوسط منتقل کنید.
  • شکر، کره و نمک را اضافه کنید؛ تا زمانی که مخلوط شبیه ماسه مرطوب شود.
  • به قالب آماده شده منتقل کنید؛ به طور یکنواخت به کف تابه فشار دهید.
  • به مدت 10 تا 12 دقیقه تا زمانی که معطر و قهوه ای طلایی شود بپزید.
  • در حین تهیه فیلینگ اجازه دهید لایه زیرین خنک شود.
  • دمای فر را به 150 درجه سانتیگراد کاهش دهید.
  • پنیر خامه ای را در یک ظرف ریخته و حدود 30 ثانیه هم بزنید تا یکدست شود.
  • و ماست یونانی را اضافه کنید.
  • این کار را تا زمانی که ترکیب شوند، حدود 20 ثانیه انجام دهید.
  • آب لیموترش، شیر تغلیظ شده و نشاسته ذرت را اضافه کنید.
  • حدود 30 هم بزنید تا یکدست شود.
  • تخم‌مرغ‌ها را هر بار 1 عدد اضافه کنید و بین هر افزودنی هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
  • فیلینگ را روی لایه بیسکویتی بریزید.
  • در فر بگذارید تا زمانی که بپزد اما هنوز نرم باشد، حدود 40 دقیقه.
  • سپس بگذارید 1 ساعت خنک شود.
  • بعد حداقل 4 ساعت یا تا 12 ساعت بدون در در یخچال قرار دهید.
  • سپس کیک پنیر را با استفاده از قالب خارج کنید.
  • روی تخته برش یا بشقاب قرار دهید. به اندازه 15 عدد برش دهید.
  • در صورت تمایل با پوست لیموترش و برش های لیموترش تزئین کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 15 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 284 کالری، کربوهیدات25 گرم، چربی 17 گرم، چربی اشباع 11 گرم، کلسترول 79 میلی گرم، قند 16 گرم، پروتئین 7 گرم، سدیم 295 میلی گرم، پتاسیم 47 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید