برش های گیاهی

بهتر از پیتزا، متفاوت، ساده و اقتصادی

برش های گیاهی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کدوسبز 3 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • روغن مایع 25 میلی لیتر
  • هویچ 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • جعفری کمی
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • شیر 1 و نیم لیوان
  • آرد 2 لیوان
  • پنیر پیتزا 150 گرم

دستور تهیه

  • کدوسبز را به کمک پوست کن رشته ای، رشته کنید و کمی نمک به آن بزنید.
  • پیاز را خرد کنید.
  • هویچ را هم با کمک پوست کن رشته ای، رشته کنید.
  • پیاز را تفت داده و هویچ را به آن بیفزایید و تفت دهید.
  • فلفل دلمه ای را هم خرد کرده و به تابه بیفزایید.
  • نمک و فلفل بزنید.
  • از روی حرارت بردارید.
  • رشته های کدوسبز را با دست فشار دهید و آب اضافه آن را بگیرید.
  • مخلوط سبزیجات تفت داده را به کدوسبز اضافه کرده و جعفری را هم بریزید.
  • تخم مرغ ها را در یک ظرف دیگر ریخته و کمی هم بزنید.
  • سپس شیر و آرد را هم به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
  • مخلوط تخم مرغ را به مخلوط سبزیات اضافه کرده و هم بزنید.
  • در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و روی آن را چرب کنید.
  • مخلوط را در آن بریزید و صاف کنید تا به ضخامت حدود یک سانتیمتر برسد.
  • سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خود را بگیرد.
  • سپس سینی را از فر خارج کرده و پنیر رنده شده را روی آن بریزید و مجدد در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
  • می توانید در دقایق آخر گریل فر را روشن کنید تا روی پنیر طلائی شود.
  • برش بزنید و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 180 کالری، کربوهیدرات 16.8 گرم، چربی 9.2 گرم، چربی اشباع 3.4 گرم، کلسترول 103 میلی گرم، سدیم 102 میلی گرم، فیبر 1.2 گرم، قند 2.5 گرم، پروتئین 7.9 گرم، پتاسیم 190 میلی گرم، کلسیم 100 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید