پستو ریحان و اسفناج

این نوع سس پستو بدون مغزها تهیه شده و سرشار از طعم است و با انواع پاستا، سبزیجات، یا ساندویچ ها قابل استفاده است.

متعلق به دسته های

  • چاشنی
پستو ریحان و اسفناج

مواد اولیه

  • روغن زیتون: 1/2 لیوان
  • برگ اسفناج: 4 لیوان
  • برگ ریحان: 2 لیوان
  • سیر: 2 حبه
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • روغن زیتون، اسفناج، ریحان، سیر، آبلیمو، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. 
  • نمک و فلفل را اندازه کنید.

نکات

این سس را با پاستا، سبزیجات، ماهی و مرغ می توانید سرو کنید.

این سس را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید. 

اگر می خواهید سس رقیق تر شود می توانید مقدار روغن زیتون را بیفزایید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 وعده کافیست. به ازای هر وعده: انرژی 138 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 1 گرم، چربی 14 گرم، چربی اشباع 2 گرم، ویتامین آ 1750 واحد، ویتامین سی 7 میلی گرم، کلسیم 64 میلی گرم، سدیم 207 میلی گرم، پتاسیم 101 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید