رول دارچینی

یک شیرینی کلاسیک با طعم دلپذیر دارچین که یک عصرانه عالی خانوادگی است

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شیر: 200 میلی لیتر
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد: 500 گرم (4 و 3/4 لیوان)
  • مخمر خشک: 7 گرم
  • شکر: 50 گرم ( 1/4 لیوان)
  • نمک: کمی
  • کره: 200 گرم

مواد میانی

  • شکر قهوه ای: 200 گرم 
  • دارچین: 2 قاشق چایخوری
  • کره: 100 گرم

رویه

  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • شکر: کمی

دستور تهیه

  • شیر را کمی حرارت دهید تا ولرم شود اما داغ نباشد. 
  • یک قاشق چایخوری شکر و مخمر را در آن بریزید و اجازه دهید ده تا پانزده دقیقه بماند تا مخمر فعال شود. 
  • سپس تخم مرغ، باقی شکر، کره و آرد را اضافه کنید تا خمیر تشکیل شود. 
  • سپس یک پارچه تمیز روی خمیر بگذارید و اجازه دهید دو ساعت در دمای اتاق بماند تا حجم آن دو برابر شود. 
  • برای تهیه مواد میانی، کره، شکر قهوه ای و دارچین را مخلوط کنید. 
  • خمیر را با قطر سه تا چهار میلی متر باز کنید. از مواد میانی، یک لایه نازک روی همه خمیر بمالید. 
  • خمیر را لوله کنید و از عرض دوازده برش بزنید. 
  • برش ها را روی سینی فر بگذارید. 
  • زرده تخم مرغ را با برس روی برش ها بمالید و کمی شکر روی آنها بپاشد.
  • رول ها را به مدت سی دقیقه یا تا زمانی که روی آنها قهوه ای شود در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند. 

نکات

مقدار آرد به نوع آن بستگی دارد، آرد را کم کم اضافه کنید و اگر خمیر تشکیل شده از افزودن آرد اضافی بپرهیزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه دوازده رول دارچینی کافیست. به ازای هر رول: انرژی 418 کالری، پروتئین 6.5 گرم، کربوهیدرات 49 گرم، فیبر رژیمی 1.1 گرم، قند 17.3 گرم، چربی 22 گرم، چربی اشباع 13.5 گرم، کلسترول 96 میلی گرم، کلسیم 49 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 172 میلی گرم، پتاسیم 92 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید