اسکن موزی

یک میان وعده یا صبحانه سریع با پتاسیم بالا

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
اسکن موزی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد: 3 لیوان

  • شکر: 1/3 لیوان

  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری

  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

  • کره سرد: 4 قاشق غذاخوری

  • شیر: 1/2 لیوان

  • زرده تخم مرغ: 1 عدد

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • موز له شده: 1 لیوان

رویه

  • پودرشکر: 1 لیوان

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • آب: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • در یک کاسه، آرد، شکر، بکینگ پودر، و نمک را مخلوط کنید.

  • کره را به قطعات ریز خرد کنید و با نوک انگشت با مخلوط آرد ترکیب کنید تا کرامبل شود.

  • یک گودی وسط مخلوط آرد و کره ایجاد کنید و شیر، زرده تخم مرغ و وانیل را در آن بریزید و موز را هم بریزید.

  • با یک قاشق ترجیحا چوبی همه مواد را با هم مخلوط کنید.

  • خمیر را به یک سطح آردپاشی منتقل کنید و کمی ورز دهید.

  • خمیر را به 8 توپ تقسیم کنید.

  • توپ ها را روی سینی چرب شده با فاصله یک سانتیمتر بگذارید.

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • اسکن ها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید تا طلائی شوند.

  • بعد از پخت اجازه دهید کمی سرد شود بعد از سینی جدا کنید.

  • در زمانی که اسکن ها در فر هستند، میتوانید رویه را تهیه کنید. در یک کاسه کوچک پودرشکر، وانیل و دو قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید. مخلوط باید کمی روان باشد. اگر خیلی غلیظ بود، یک قاشق دیگر آب به آن اضافه کنید.

  • وقتی اسکن ها هنوز گرم هستند، رویه را با برس روی آن ها بمالید و سرو کنید.

نکات

اگر بخواهید اسکن ها کم شیرین باشند می توانید رویه را حذف کنید.

ارزش غذایی

این مقداربرای تهیه 8 اسکن کافیست. به ازای هرکدام: انرژی 357 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 67 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 27 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 40 میلی گرم، ویتامین آ 250 واحد، ویتامین سی 2.5 میلی گرم، کلسیم 95 میلی گرم، آهن 2.4 میلی گرم، سدیم 2067 میلی گرم، پتاسیم 322 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید