در یک کاسه، آرد، شکر، بکینگ پودر، و نمک را مخلوط کنید.
کره را به قطعات ریز خرد کنید و با نوک انگشت با مخلوط آرد ترکیب کنید تا کرامبل شود.
یک گودی وسط مخلوط آرد و کره ایجاد کنید و شیر، زرده تخم مرغ و وانیل را در آن بریزید و موز را هم بریزید.
با یک قاشق ترجیحا چوبی همه مواد را با هم مخلوط کنید.
خمیر را به یک سطح آردپاشی منتقل کنید و کمی ورز دهید.
خمیر را به 8 توپ تقسیم کنید.
توپ ها را روی سینی چرب شده با فاصله یک سانتیمتر بگذارید.
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
اسکن ها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید تا طلائی شوند.
بعد از پخت اجازه دهید کمی سرد شود بعد از سینی جدا کنید.
در زمانی که اسکن ها در فر هستند، میتوانید رویه را تهیه کنید. در یک کاسه کوچک پودرشکر، وانیل و دو قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید. مخلوط باید کمی روان باشد. اگر خیلی غلیظ بود، یک قاشق دیگر آب به آن اضافه کنید.
وقتی اسکن ها هنوز گرم هستند، رویه را با برس روی آن ها بمالید و سرو کنید.