توپ های پنیری

پیش غذای ساده و کتو

پیش غذای ساده و کتو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پنیر خامه ای 360 گرم
  • پنیر چدار رنده شده 1 لیوان
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • پاپریکا 1 قاشق چایخوری
  • فلفل کمی
  • گردو ریز خردشده 1/3 لیوان
  • شوید خردشده 1/4 لیوان
  • چوب شور 18 عدد

دستور تهیه

  • پنیر خامه ای، پنیر چدار، نمک، پاپریکا و فلفل را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • با استفاده از قاشق بستنی از مخلوط 14 توپ کوچک درست کنید و روی کاغذ روغنی بگذارید.
  • اجازه دهید دست کم یک ساعت در یخچال بماند.
  • گردو و شوید خردشده را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • توپ های پنیری را در این مخلوط گردو بغلتانید.
  • سپس در هر کدام یک چوب شور قرار دهید.
  • تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 14 توپ کافیست. به ازای هر توپ: انرژی 105 کالری، کربوهیدرات 1 گرم، پروتئین 4 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 16 میلی گرم، سدیم 311 میلی گرم، پتاسیم 48 میلی گرم، قند 1 گرم، کلسیم 61 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید