دیپ ماست و ارده

یک دیپ عالی برای سبزیجات و نان تست

یک دیپ عالی برای سبزیجات و نان تست

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ارده: 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 1 حبه
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • ماست یونانی: 1 لیوان
  • گشنیز تازه خردشده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • ارده، آبلیمو، سیر و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • ماست و گشنیز را اضافه کرده و هم بزنید.
  • در صورت نیاز آبلیمو بیشتری اضافه کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 1/3 لیوان): انرژی 88 کالری، پروتئین 7 گرم، کربوهیدرات 4.4 گرم، فیبر رژیمی 0.4 گرم، قند 2.1 گرم، چربی 5.1 گرم، چربی اشباع 1.3 گرم، کلسترول 5.7 میلی گرم، ویتامین آ 248 واحد، ویتامین سی 2.8 میلی گرم، فولات 15.6 میکروگرم، کلسیم 78.1 میلی گرم، آهن 0.4 میلی گرم، منیزیم 14 میلی گرم، سدیم 167.9 میلی گرم، پتاسیم 126.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید